ЗА НАС

Аз съм Мариян Георгиев. От 2004 г. се занимавам с проектирането и изработката на мебели по поръчка. През 2008г. създадох SofiaMebelDesign. През 2015г. влязох в съдружие с инж. Янко Иванов – интериорен дизайнер, и направихме инвестиции в изграждането на производствен цех, нови машини и добър екип. Фирмата и до днес продължава да инвестира в подобряването на дейността си и качеството на продуктите си.

Нашия екип

Добре подбрания, съвестен и квалифициран колектив е едно от най-важните неща за процеса на нашата работа. Опита, който има всеки един от нас, е безценен фактор.

Нашата мисия

Нашата мисия е да удовлетворим напълно изискванията, желанията и очакванията на всеки един клиент като се стараем да правим качествени, практични и красиви мебели.

Защо да изберете нас

Най-доброто от цена - качество

Договор и гаранция за изработените мебели - 36 месеца

Задължително предоставяне на детайлен 3D визуален и конструктивен проект

Достатъчно отделено време за всеки един клиент

Ще получите функционални и добре пасващи мебели

Участие на управителя във всеки един етап от производствения процес

]

За нас детайла е важен

Мебелите ги доставяме максимално сглобени (обработени) и добре изчистени, за да намалим времето прекарано при клиента

Почистваме обекта с професионални машини

p

Уважаеми клиенти,
Поради големия брой запитвания не успяваме да отговорим своевременно на всички имейли, което причинява забавяне с около 10 дни. Молим да ни извините и да проявите търпение!

Важно!

Към момента приемаме поръчки с максимален срок за изработка: около 50 - 80 работни дни според тяхното естество и моментното натоварване.